Gratulerer til redningsselskapet

By 7. mai 2012 Aktuelt, hovedsaker

Gratulerer til redningsselskapet. Endelig har de fått en sjef med innsikt i deres problemer.


Rikke Lind er ansatt som ny generalsekretær i Redningsselskapet etter Øyvind Stene. Ikke et vont ord om Stene, han har sikker gjort en flott jobb for selskapet, men han kjenner ikke de departementale irrgangene som Rikke Lind.

Rikke Lind (43) har lang erfaring både som politiker og fra næringslivsorganisasjoner som Maritimt Forum og Norges Rederiforbund.
Lind var fylkespolitiker i Akershus for Arbeiderpartiet fra 1991 til 1999 og stortingsrepresentant fra 2000 til 2001. Fra 2007 frem til i dag har hun vært statssekretær i Nærings- og handelsdepartementet under tre statsråder. Hun har også hatt flere styreverv
.(Fra pressemeldingen til redningsselskapet)

I og med at hun har hatt spesiell interesse for det maritime, og kjenner de som i denne sammenheng er viktige personer, forventer vi at vi skal slippe de samme kranglene som ved de foregående statsbudsjettsforhandlingene, og overføringene til Redningsselskapet. Nå har vi virkelig tillit til at det vil bli orden på sakene. Rikke vet å sno seg.

Det er ikke alle som kan skryte av at de har fått avskjed i nåde fra kongen, men det kan Rikke. Med en dame som Rikke Lind ved roret tror vi at selskapet er i trygge hender. Gratulerer enda en gang.